Wasprocedure

In de wasstraat kunnen we aan alle specifieke wensen en eisen voldoen. Kwaliteit en service staan voorop. We doen sowieso bijna alles met de hand en kunnen desgewenst álles met de hand doen. Uiteraard kunnen we ook uw laadbak of trailer schoonspuiten en houden we rekening met de kenmerken van uw voertuig.

De standaardprocedure – waarvan we dus kunnen afwijken – is om te beginnen het schoonspuiten van het voertuig en het chassis; om krassen te voorkomen, verwijderen we met een hogedrukspuit het losse vuil, vet en stof.

De volgende stappen zijn:

Kwaliteit

Aandacht voor de details

U rijdt een groot terrein op, waar u makkelijk kunt draaien en manoeuvreren. In de wasstraat – die u zelf binnenrijdt - staan langs de kanten emmers met water, die we regelmatig verversen, het sop is bij ons altijd schoon! In die emmers liggen borstels aan korte en lange stelen, ronde en rechthoekige borstels, voor de details. Alles staat klaar. Washandjes in de emmers, voor de velgen, extra kwaliteit. Om krassen te voorkomen.

Moderne machine

Onze wasstraat is uitgerust met een van de modernste machines die in Nederland te vinden is. Met deze machine kunnen we speciaal sop aanbrengen op lage druk, zodat het sop in de structuur van de lak komt en het oppervlak echt schoon wordt. Voor elk voertuig kunnen we een speciaal programma instellen, helemaal afgestemd op uw wensen. Alles is mogelijk.

Wilt u liever dat we alles met de hand doen? Ook prima! Onze kracht is de extra service die wij bieden.

Milieuvriendelijke wasstraat

Jongeneel Wasstraat is een milieuvriendelijke wasstraat. Dit komt tot uiting door de zonnepanelen op het dak, de biologisch afbreekbare shampoo* en het zorgvuldige scheiden en afvoeren van water en olie.

*Biologische afbraak > 60% (28 d) Licht biologisch afbreekbaar, volgens OECD-criteria. Eliminatiegraad: > 95% Methode OECD 30 1E/EWG 92/69, aanhangsel V, C.4-B Volgens de criteria van de wet op de was- en reinigingsmiddelen (WRMG) biologisch afbreekbaar. De oppervlakte-actieve stof in dit preparaat voldoet aan de criteria voor biologische afbreekbaarheid vastgelegd in de Verordening (EG) nr. 648/2004 betreffende detergentia.

Extra service

Bij Jongeneel Wasstraat beschouwen we het wassen van voertuigen als extra service voor onze klanten. Wij zetten graag een stap extra en doen niet moeilijk over speciale wensen. Integendeel, daar zijn we juist voor!

Voertuig écht schoon

De onderkant van een oplegger ontvetten? Doen we! De laadbak schoonspuiten en boenen? Met alle plezier! Daarom zeggen wij ook: om uw voertuig écht schoon te krijgen, is Jongeneel Wasstraat uw adres. Onze toegevoegde waarde is deze extra service en de hoge kwaliteit van onze wasprogramma’s. Bij ons rijden alleen echt schone voertuigen naar buiten!

Wilt u niet alleen de vloer van uw laadbak, maar ook de wanden en het plafond laten wassen? Super, doen we. We vragen u wel dat vooraf even door te geven ivm onze tijdsplanning.

Gemak: voertuig in goede handen en binnen gratis Wifi!

Uw voertuig is bij ons in goede handen. Daar hoeft u tijdens het wassen niet naar om te kijken. Tijdens de wasbeurt kunt u rustig binnen een bakkie doen. Met iets lekkers erbij, koek of fruit. Gezellig bijpraten met uw bekenden, rustig in de kantine een krantje lezen of lekker met uw telefoon spelen en gebruikmaken van gratis wifi. Vindt u het belangrijk of interessant om te zien hoe de wasbeurt in zijn werk gaat, of wilt zelfs meehelpen? Dat kan, mits u de instructies van onze medewerkers opvolgt.

Binnenwerk: stofzuigen en auto-interieur reinigen

We hebben alle spullen staan die nodig zijn om uw auto zelf van binnen te reinigen. U hoeft dus niets mee te nemen en kunt gratis gebruikmaken van al onze spullen. Buiten, voor de ingang van de wasstraat, staat ook een professionele stofzuiger. Het stofzuigen en auto-interieur reinigen kost u niets. Dat hoort bij onze extra service.

Alle soorten voertuigen

Onze wasstraat is geschikt voor alle grote voertuigen waar een reguliere wasstraat niet mee uit de voeten kan; van vrachtwagens, trucks, bussen, bulkwagens, touringcars tot opleggers, aanhangwagens, paardentrailers, bestelbusjes, kranen, caravans en campers. Ook oldtimers!

Bijzondere aandachtspunten grote voertuigen

Wij beseffen als geen ander hoe groot de verschillen zijn tussen de verschillende voertuigen die in onze wasstraat komen. Elke truck, elk voertuig, heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Zo is de eerste vraag van de chauffeur van een camper of caravan vaak: hoe zit het met mijn dak? Onze mensen zijn opgeleid om vooraf altijd goed te kijken wat mogelijk is. Zitten er zonnepanelen of schotels op het dak van uw caravan of camper, een raam dat open kan? Dan houden we daar rekening mee. Desnoods pakken we de trap erbij.

Wij kunnen als enige wasstraat in de regio specifiek per detail borstelen. En onze machine instellen per voertuig. Of we doen alles met de hand, zoals bij tankauto’s. De wasbeurt duurt dan langer dan gemiddeld, maar het eindresultaat is oogverblindend! Hetzelfde geldt voor bussen en bestelwagens. De extra service die wij kunnen bieden, is het schoonmaken van de velgen, zodat die weer gaan glimmen.